Welkom in ons gastenboek! 
Voel u vooral vrij om een ervaring achter te laten!

Diana Smit - 31/05/2019 om 11:31

Dank je wel voor de mooie lantaars ben er echt enorm blij mee.
Prachtig kado ook voor mijn vriendin

Miranda Lonink - 29/05/2019 om 00:27

Een ontzettende mooie lantaarn laten maken als huwelijks cadeau.
Werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan door deze aardige mevrouw.
Echt super service.
En ontzettend blij met dit mooie cadeau voor het bruidspaar.

DaDiDa - 19/03/2019 om 11:28

Voor het 40-jarig huwelijk van onze ouders hebben we een lantaarn (Willem) besteld met een afbeelding van de trouwkaart en namen en trouwdatum. Het resultaat was prachtig! Onze ouders zijn er ontzettend blij mee. Het contact verliep snel, soepel en de service was super!

Shay Lammers - 15/02/2019 om 10:50

Ik hen een hele mooie lantaarn laten bedrukken voor een gouden jubileum. Hele goede hulp en feedback gehad over een foto en tekst. Uiteindelijk heel blij met her resultaat!

wilma Jansen-wanders - 19/01/2019 om 20:01

ik heb een mooie lantaarn laten maken bij Bianca als herinnering aan mijn overleden hond.
ik vindt het zo mooi dat ik tranen in mijn ogen kreeg .
bedankt.

Dirk Timmer - 12/12/2018 om 16:58

Ook voor ons heeft Bianca een paar lantaarns van een prachtige gravure voorzien. Wij kunnen lantaarngraveren.nl van harte aanbevelen!

Cindy Sterkendries - 06/12/2018 om 14:12

Ik heb in de maand November gebruik gemaakt van de diensten van Bianca. De afdeling van mijn man verloor in augustus ook een dierbare collega.
Er is in November een mooie nagedachtenisviering gehouden in het bijzijn van de familie, naaste collega's en andere mensen die Christine hebben gekend.
Als centraal middelpunt werd de prachtige lantaarn gebruikt...nadien werd deze lantaarn als eerbetoon aan de familie van Christine aangeboden. De familie was er superbij mee. Het was net of Christine er echt was.
Ik moet zeggen dat de contacten met Bianca heel soepel en heel natuurlijk verlopen zijn. Ze heeft echt geholpen om van de lantaarn een pareltje te maken. Toen ik de foto's van de proefdruk binnenkreeg werd ik ff heel stil, kippenvel kreeg ik ervan. Door de liefde van Bianca voor haar vak, krijgt de lantaarn toch wel een extra dimensie en hierdoor schijnt het lichtje in deze donkere dagen eens te harder. Proficiat Bianca voor dit prachtig staaltje vakwerk. Ik ga deze website aan iedereen aanbevelen, de contacten en de hieruit voortgevloeide afspraken zijn heel nauwkeurig nageleefd. Van Harte dank hiervoor!

Claudia Kicken-Lambij - 29/11/2018 om 13:35

In oktober moesten wij onverwacht afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde collega. Namens het team hebben wij een prachtige lantaarn laten graveren, als blijvende herinnering, en aangeboden aan zijn echtgenote. Hij is prachtig geworden! Het is werkelijk een lichtpuntje in een donkere tijd, helemaal ter ere van hem, zijn leven en wat hij heeft betekend voor veel mensen.
Hartelijk dank aan de mensen van lantaarngraveren.nl voor de klantvriendelijkheid via telefoon en whatsapp, de ongelooflijk snelle service en het prachtige resultaat! Ik ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken.

elske - 18/10/2018 om 10:24

Voor mijn overleden neefje een lantaarn laten maken , die op het graf neergezet gaat worden.
Erg fijn geholpen door Bianca, zij dacht erg met me mee over tekst en afbeelding.
Super!!

Diana Ardesch - 01/05/2018 om 10:00

Voor ons uitvaartbedrijf was ik op zoek naar een mooie lantaren om bijvoorbeeld bij een condoleance ergens neer te zetten. Bianca heeft een hele mooie lantaren voor ons gemaakt en thuis afgeleverd. Met trots ga ik deze lantaren gebruiken, zeker met een gekleurde kaars er in is het een prachtig geheel. Het was heel fijn om met Bianca te overleggen hoe we de lantaren wilden hebben en alles is prima verlopen. Echt een aanrader!

Tatjana - 18/12/2017 om 21:56

Goed telefonisch contact gehad. Via de whatsapp naar elkaar kunnen sturen wat de bedoeling precies was zodat je het helemaal naar je zin kunt maken. Het was helemaal top! Echt een aanrader.

Petra van den Boomen - 07/06/2017 om 15:06

Zeer goed, snelle service en goede telefonische begeleiding.
In één woord GEWELDIG!!!!!!

Dennis - 15/01/2017 om 13:11

De lantaarn is erg mooi geworden! De service was perfect en een erg snelle levering.
Nogmaals bedankt!

Leonora - 31/07/2016 om 19:58

Een hele mooie lantaarn mogen ontvangen via de post en netjes ingepakt. Een waardevolle herinnering voor kennissen van ons waarvan de dochter en tweeling zusje veel te jong deze wereld heeft moeten verlaten. Bedankt'!

Roelof Bossen - 16/07/2016 om 00:56

Voor onze bruiloft zochten wij een lantaarn waar een foto van mijn overleden vader op gegraveerd kon worden, zodat hij op deze manier bij ons is. Na wat zoeken op internet op deze site terecht gekomen.
Snelle levering, helaas was er een glas stuk gegaan tijdens het verzenden, en hiervoor is een nieuwe voor opgestuurd, super.
Goede service, echt een aanrader!!
Bedankt Bianca.

Amy van Luik - 07/07/2016 om 20:05

Op zoek naar een rouwgeschenk kwam ik op jullie website terecht, meteen contact opgenomen en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn Bianca, denkt goed met je mee en luistert ook echt naar je! een eigen ontwerpje aanleveren was ook geen probleem, dit meteen dezelfde dag nog gedaan en ze ging haar best doen de lantaarn voor zaterdag te leveren, dit is dan ook gelukt want hij is donderdag al op de bus gedaan.

Ik kijk uit naar de lantaarns, super bedankt voor je service!
Groetjes Amy van Luik

Anita Spaninks - 28/04/2016 om 16:54

Ik heb een lantaarn laten maken van mijn overleden echtgenoot. De lantaarn is echt heel mooi geworden. Ik ben er ontzettend blij mee. Snelle levering en perfect gedaan. Een mooie foto en mooie teksten van onze kinderen, zus, ouders en ik zelf.

Helemaal TOP.

C. Bakker - 20/02/2016 om 22:00

Ik heb een lantaarn laten maken ivm het 40 jarig huwelijk van mijn ouders. Ik heb zelf een bestand ingezonden. Omdat deze weinig pixels had viel het ontwerp anders uit dan verwacht. Nadat ik telefonisch contact met hen heb gehad, heb ik nu op zeer korte termijn toch een lantaarn naar wens, zonder extra kosten. Hele goede service noem ik dat.

Kelly - 16/01/2016 om 19:41

Echt een super en snelle service!
Zal zeker nog eens bestellen, super bedankt!!

Kelly - 16/01/2016 om 19:40

Echt een super en snelle service!
Zal zeker nog eens bestellen, super bedankt!!

 
Pagina 1 van 3