Welkom in ons gastenboek! 
Voel u vooral vrij om een ervaring achter te laten!
Diana Smit 31-05-2019 om 11:31:12

Dank je wel voor de mooie lantaars ben er echt enorm blij mee.
Prachtig kado ook voor mijn vriendin

Miranda Lonink 29-05-2019 om 00:27:40

Een ontzettende mooie lantaarn laten maken als huwelijks cadeau.
Werd ontzettend vriendelijk te woord gestaan door deze aardige mevrouw.
Echt super service.
En ontzettend blij met dit mooie cadeau voor het bruidspaar.

DaDiDa 19-03-2019 om 11:28:42

Voor het 40-jarig huwelijk van onze ouders hebben we een lantaarn (Willem) besteld met een afbeelding van de trouwkaart en namen en trouwdatum. Het resultaat was prachtig! Onze ouders zijn er ontzettend blij mee. Het contact verliep snel, soepel en de service was super!

Shay Lammers 15-02-2019 om 10:50:51

Ik hen een hele mooie lantaarn laten bedrukken voor een gouden jubileum. Hele goede hulp en feedback gehad over een foto en tekst. Uiteindelijk heel blij met her resultaat!

wilma Jansen-wanders 19-01-2019 om 20:01:18

ik heb een mooie lantaarn laten maken bij Bianca als herinnering aan mijn overleden hond.
ik vindt het zo mooi dat ik tranen in mijn ogen kreeg .
bedankt.

Dirk Timmer 12-12-2018 om 16:58:48

Ook voor ons heeft Bianca een paar lantaarns van een prachtige gravure voorzien. Wij kunnen lantaarngraveren.nl van harte aanbevelen!

Cindy Sterkendries 06-12-2018 om 14:12:08

Ik heb in de maand November gebruik gemaakt van de diensten van Bianca. De afdeling van mijn man verloor in augustus ook een dierbare collega.
Er is in November een mooie nagedachtenisviering gehouden in het bijzijn van de familie, naaste collega's en andere mensen die Christine hebben gekend.
Als centraal middelpunt werd de prachtige lantaarn gebruikt...nadien werd deze lantaarn als eerbetoon aan de familie van Christine aangeboden. De familie was er superbij mee. Het was net of Christine er echt was.
Ik moet zeggen dat de contacten met Bianca heel soepel en heel natuurlijk verlopen zijn. Ze heeft echt geholpen om van de lantaarn een pareltje te maken. Toen ik de foto's van de proefdruk binnenkreeg werd ik ff heel stil, kippenvel kreeg ik ervan. Door de liefde van Bianca voor haar vak, krijgt de lantaarn toch wel een extra dimensie en hierdoor schijnt het lichtje in deze donkere dagen eens te harder. Proficiat Bianca voor dit prachtig staaltje vakwerk. Ik ga deze website aan iedereen aanbevelen, de contacten en de hieruit voortgevloeide afspraken zijn heel nauwkeurig nageleefd. Van Harte dank hiervoor!

Claudia Kicken-Lambij 29-11-2018 om 13:35:10

In oktober moesten wij onverwacht afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde collega. Namens het team hebben wij een prachtige lantaarn laten graveren, als blijvende herinnering, en aangeboden aan zijn echtgenote. Hij is prachtig geworden! Het is werkelijk een lichtpuntje in een donkere tijd, helemaal ter ere van hem, zijn leven en wat hij heeft betekend voor veel mensen.
Hartelijk dank aan de mensen van lantaarngraveren.nl voor de klantvriendelijkheid via telefoon en whatsapp, de ongelooflijk snelle service en het prachtige resultaat! Ik ga zeker vaker van jullie diensten gebruik maken.

elske 18-10-2018 om 10:24:48

Voor mijn overleden neefje een lantaarn laten maken , die op het graf neergezet gaat worden.
Erg fijn geholpen door Bianca, zij dacht erg met me mee over tekst en afbeelding.
Super!!

Diana Ardesch 01-05-2018 om 10:00:02

Voor ons uitvaartbedrijf was ik op zoek naar een mooie lantaren om bijvoorbeeld bij een condoleance ergens neer te zetten. Bianca heeft een hele mooie lantaren voor ons gemaakt en thuis afgeleverd. Met trots ga ik deze lantaren gebruiken, zeker met een gekleurde kaars er in is het een prachtig geheel. Het was heel fijn om met Bianca te overleggen hoe we de lantaren wilden hebben en alles is prima verlopen. Echt een aanrader!

 
Pagina 1 van 5